Kosz prezentowy podziękowania dla rodziców, świadków. Personalizowany grawer
Opis
Duży personalizowany kosz prezentowy jako podziękowanie
- Duża drewniana obręcz 18cm 3D z napisem "Dziękujemy" lub
- 2 duże pudełka z herbatą liściastą z Twoim tekstem i wzorem naklejki (120g herbaty łącznie, wzory do wyboru u dołu aukcji)
- Komplet Tea For One: dzbanek wraz z filiżanką oraz spodkiem
- Polski miód wielokwiatowy 220g, miód ulega krystalizacji
- Ciasteczka na miodzie lipowym 100 g.
- Czekolada z owocami liofilizowanymi ręcznie robiona po 77-89g premium marki Chocotale Bush
- Migdały w białej czekoladzie z tiramisu 100g z serii słodkości marki Green Touch
- Migdały w mlecznej czekoladzie w cynamonie 100g z serii słodkości marki Green Touch
- Duży elegancki biały kosz podarunkowy (wysokość ok. 50cm, szerokość ok 37cm)
- Drewniana wyściółka na dno kosza
- Do kosza dodajemy rękaw celofanowy oraz wstążkę w celu zapakowania go na gotowo do wręczenia
Składniki dostępne na dole aukcji
Szanowni Klienci
Kosz prezentowy należy złożyć samodzielnie - zawartość, ozdobny kosz oraz materiały potrzebne do jego złożenia takie jak folia celofanowa czy wypełnienie drzewne dodajemy do paczki.
DOSTĘPNE WZORY ETYKIET PERSONALIZOWANYCH
MASZ PYTANIA? CHCESZ ZROBIĆ SWÓJ PROJEKT ? WEJDŹ NA PROJEKTY.GREENTOUCH.PL
- Ciasteczka na miodzie lipowym 100 g. Składniki: mąka PSZENNA, MASŁO, JAJA, miód lipowy 7%, cukier, ŚMIETANA, cukier waniliowy, proszek do pieczenia. Wartość odżywcza produktu w 100 g: wartość energetyczna: 2489 kJ/596 kcal; Tłuszcze 36 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone 23 g; węglowodany 59 g; w tym cukry 14 g; Białka 8,4 g; Sól 0,16 g; Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- Migdały w białej czekoladzie z tiramisu. Składniki: Biała czekolada 78% (cukier, masło kakaowe, mleko w proszku, masa kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, ekstrakt waniliowy), migdały prażone 20%, kawa instant 1%, mieszanina glazurująca 1% (syrop glukozowy, substancja glazurująca (guma arabska, szelak), olej roślinny (kokosowy, rzepakowy), modyfikowana skrobia z tapioki).
- Marcepan w mlecznej czekoladzie. Składniki: Marcepanowe kulki 50% (marcepan (cukier, migdały 26%, woda, syrop z cukru inwertowanego, syrop glukozowy, syrop sorbiolowy, etanol), mleczna czekolada 49% (cukier, masło kakaowe, mleko w proszku, serwatka w proszku, masa kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, ekstrakt waniliowy), mieszanka glazurująca 1% (syrop glukozowy, substancja glazurująca (guma arabska, szelak), olej roślinny (kokosowy, rzepakowy), modyfikowana skrobia z tapioki). Zawartość suchej masy kakaowej co najmniej 31%.