Skrzynka prezentowa zestaw z kawą, orzechami i świecą. Zestaw prezentowy podziękowania.
Opis
Woskowana drewniana skrzynka
z możliwością grawerowania oraz personalizacji etykiet
Zestaw fantastycznych produktów premium, które swoją kompozycją tworzą prezent idealny.
Skrzynka prezentowa zawiera:
- Personalizowana kawa ziarnista lub mielona 120 g – (dokonaj wyboru również w wiadomości dla sprzedającego).
- Świeca zwijana z węzy pszczelej walec 135 mm. Oryginalna świeca woskowa, wyprodukowana z czystego, naturalnego wosku pszczelego. Podczas spalania świec woskowych jest wytwarzany aromatyczny mikroklimat.
- Baton trufla miodowa 75 g
- Orzechy laskowe w mlecznej czekoladzie 100 g z serii słodkości marki Green Touch
- Konfitura z żurawiny 240 g
- Miód naturalny wielokwiatowy kremowany z kakao 220 g Produkt polski, ulega krystalizacji.
- Czekoladka neapolitanka 20 g mleczna z manufaktury czekolady z dodatkiem różnych owoców liofilizowanych - naturalna.
- Wypełnienie w postaci ozdobnego kraftowego papieru. Efektowne wykończenie prezentu w postaci niepylącego papieru premium.
- Zasuwana drewniana skrzynka z grawerunkiem malowana białym woskiem. Wymiary skrzynki: 27 cm x 27 cm x 11 cm.
Składniki dostępne u dołu aukcji
* opcje dodatkowo płatne
DOSTĘPNE WZORY GRAWERUNKÓW ORAZ ETYKIET PERSONALIZOWANYCH
MASZ PYTANIA? CHCESZ ZROBIĆ SWÓJ PROJEKT ? WEJDŹ NA PROJEKTY.GREENTOUCH.PL
- Kawa kolumbia Excelso Medelin. Składniki: kawa 100% arabica.
- Baton trufla miodowa. Składniki: czekolada ciemna: (minimum 72%), cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny, naturalny aromat waniliowy, miód wielokwiatowy (21,2%), syrop glukozowy, masło, brandy.
- Orzechy laskowe w mlecznej czekoladzie. Składniki: Czekolada mleczna 79% (cukier, masło kakaowe, mleko w proszku, serwatka w proszku, masa kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, ekstrakt waniliowy), orzechy laskowe prażone 20%, mieszanka glazurująca 1% (syrop glukozowy, substancja glazurująca (guma arabska, szelak), olej roślinny (kokosowy, rzepakowy), modyfikowana skrobia z tapioki).
- Konfitura z żurawiny. Składniki: żurawina, cukier. Do wyprodukowania 100 g konfitury zużyto nie mniej niż 75 g żurawiny.
- Miód naturalny wielokwiatowy kremowany z kakao. Składniki: miód wielokwiatowy 90%, kakao 10%
- Czekoladka neapolitanka 20 g mleczna z manufaktury. Składniki: czekolada mleczna 95% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, aromat naturalny wanilia Bourbon), owoce liofilizowane 5%. Masa kakaowa min. 35%.