Skrzynka prezentowa zestaw z kawą, bakaliami i słodyczami. Zestaw prezentowy podziękowania.
Opis
Woskowana drewniana skrzynka
z możliwością grawerowania
Zestaw fantastycznych produktów premium, które swoją kompozycją tworzą prezent idealny.
Skrzynka prezentowa zawiera:
- Kawa ziarnista lub mielona 120 g świeżo palona 100% arabica – (dokonaj wyboru w wiadomości dla sprzedającego).
- Naturalny krem czekoladowy orzechowy 20% 200g. Krem do smarowania z orzechów laskowych ze składnikami pochodzenia biologicznego o klasycznym i niezmiennym smaku.
- Orzechy nerkowca w mlecznej czekoladzie 100 g z serii słodkości marki Green Touch.
- Miód naturalny gryczany, polski 220 g Produkt ulega krystalizacji.
- Czekoladka neapolitanka 20 g mleczna z manufaktury czekolady z dodatkiem różnych owoców liofilizowanych - naturalna.
- Migdał w białej czekoladzie z tiramisu 100 g z serii słodkości marki Green Touch.
- Wypełnienie w postaci wełny drzewnej. Efektowne wykończenie prezentu w postaci naturalnego materiału.
- Zasuwana drewniana skrzynka z grawerunkiem malowana jasno brązowym woskiem. Wymiary skrzynki: 27 cm x 27 cm x 11 cm.
Składniki dostępne u dołu aukcji
*opcja dodatkowo płatna
DOSTĘPNE WZORY GRAWERUNKÓW
MASZ PYTANIA? CHCESZ ZROBIĆ SWÓJ PROJEKT ? WEJDŹ NA PROJEKTY.GREENTOUCH.PL
- Kolumbia Excelso Medelin. Składniki: kawa 100% arabica.
- Naturalny krem czekoladowy orzechowy 20%. Składniki: cukier nierafinowany bio, ORZECHY LASKOWE z Piemontu 20%, masło kakaowe, oleje roślinne (słonecznikowy, krokosz barwierski), MLEKO W PROSZKU ODTŁUSZCZONE, kakao w proszku 6%, emulgator: lecytyna słonecznikowa; sól morska, skoncentrowany ekstrakt z wanilii.
- Orzechy nerkowca w mlecznej czekoladzie. Składniki: Czekolada mleczna 74% (cukier, masło kakaowe, mleko w proszku, serwatka w proszku, masa kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, ekstrakt waniliowy), orzechy nerkowca prażone 25%, mieszanka glazurująca 1% (syrop glukozowy, substancja glazurująca (guma arabska, szelak), olej roślinny (kokosowy, rzepakowy), modyfikowana skrobia z tapioki). Zawartość suchej masy kakaowej co najmniej 31%..
- Czekoladka neapolitanka 20 g mleczna z manufaktury. Składniki: czekolada mleczna 95% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, aromat naturalny wanilia Bourbon), owoce liofilizowane 5%. Masa kakaowa min. 35%.
- Migdały w białej czekoladzie z tiramisu. Składniki: Biała czekolada 78% (cukier, masło kakaowe, mleko w proszku, masa kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, ekstrakt waniliowy), migdały prażone 20%, kawa instant 1%, mieszanina glazurująca 1% (syrop glukozowy, substancja glazurująca (guma arabska, szelak), olej roślinny (kokosowy, rzepakowy), modyfikowana skrobia z tapioki).