Rajska wyspa 50 g - herbata czarna owocowa ananas papaja płatki róży
Cena regularna:
Składniki:
- herbata czarna Wietnam OP
- ananas kandyzowany
- papaja kandyzowana
- róża płatki
- aromat
towar niedostępny
Rajska wyspa 50 g - herbata czarna owocowa ananas papaja płatki róży
Rajska Wyspa to egzotyczna i delikatnie słodka czarna herbata liściasta smakowa, która przenosi myślami na słoneczne, tropikalne plaże. Jej bazą jest łagodna, a zarazem wyrazista herbata czarna Wietnam OP, doskonale komponująca się z owocowymi i kwiatowymi dodatkami.

Składniki:
- herbata czarna Wietnam OP
- ananas kandyzowany
- papaja kandyzowana
- róża płatki
- aromat
Masa netto - torebka 50 g
W tej słonecznej mieszance znajdziesz kandyzowany ananas i papaję, które nadają naparowi naturalnej słodyczy oraz wakacyjnego charakteru. Płatki róży wprowadzają nutę romantycznej elegancji i subtelnej świeżości. To czarna herbata z owocami tropikalnymi i różą, idealna na spokojne popołudnie, letnie wspomnienia i chwile tylko dla siebie.


Oryginalna torebka Green Touch
- to gwarancja jakości
- Zabeczpiecznie w postaci zgrzewu, nacięcie do wygodnego otwarcia torebki.
- Zamknięcie strunowe, dzięki któremu możemy szczelnie zamknąć torebkę po jej otwarciu.
- Wewnątrz torebki dodatkowa gruba warstwa materiału z aluminium, dzięki czemu torebka jest sztywna oraz odporna na działanie warunków zewnętrznych.
- Wyjątkowy design, całkowicie zadrukowana torebka z warstwą uszlachetnień na zewnątrz sprawia, że jest ona nie tylko miła dla oka ale stanowi świetną bazę pod upominek lub prezent.
- Owalne dno, dzięki któremu torebka stabilnie stoi.
- Praktyczne informacje na temat sposobu parzenia wszystkich najpopularniejszych rodzajów herbat.
Wymiary opakowania:
- szerokość 13 cm
- wysokość 22,5 cm
- grubość po napełnieniu około 3-5 cm

Przepis parzenia
- Ilość suszu: 1,5–2 łyżeczki na 250 ml wody
- Temperatura wody: 95°C
- Czas parzenia: 3 minuty
- Sposób parzenia: Zaparz pod przykryciem, przecedź. Świetna zarówno solo, jak i z odrobiną mleka roślinnego.
Kreatywny przepis kulinarny
Egzotyczny ryż na mleku z herbatą i różą
Składniki:
- 100 ml mocnego naparu z herbaty Rajska Wyspa
- 100 g ryżu jaśminowego
- 200 ml mleka kokosowego
- 1 łyżka miodu lub syropu z agawy
- kilka kawałków kandyzowanego ananasa i papai
- płatki róży jadalnej do dekoracji
Przygotowanie:Ugotuj ryż w naparze z herbaty i mleku kokosowym, aż wchłonie płyn i stanie się kremowy. Dodaj miód oraz owoce. Podawaj na ciepło lub na zimno, udekorowany płatkami róży.To aromatyczny deser inspirowany tropikalną czarną herbatą z owocami i kwiatami, który koi zmysły i zachwyca smakiem.

Nie ma jeszcze żadnych opinii, bądź pierwszy!